Καλως Ορίσατε στην Ferochrome

Η εταιρεία FEROCHROME δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας υλικών μεταξοτυπίας, επιγραφής, ψηφιακής εκτύπωσης, ταμπονογραφίας, μηχανήματα μεταξοτυπίας, αυτοκόλλητα, υλικά θερμομεταφοράς με μεγάλη επιτυχία.

Με την μεγάλη ποικιλία υλικών, την αυθημερόν παράδοση, την παροχή έγκυρης και σωστής εξυπηρέτησης, τον σεβασμό προς τους πελάτες και φυσικά με την υποστήριξη των επαγγελματιών του χώρου, η FEROCHROME εξακολουθεί να προσφέρει λύσεις σε κάθε πελάτη του ευρύτερου χώρου των γραφικών τεχνών και παράλληλα είναι σε θέση να αναλάβει τη σχετική μελέτη και να εξοπλίσει πλήρως κάθε εργαστήριο μεταξοτυπίας.

Η FEROCHROME είναι επίσημη αντιπρόσωπος:
Του Ιταλικού οίκου Engler, ο οποίος παράγει οικολογικά μελάνια μεταξοτυπίας καθώς και μελάνια βάσει διαλύτη και όλα τα είδη μελανιών για ύφασμα (plastisol, χωρίς φθαλίνες, υδατοδιαλυτά κ.α.). Του Ιταλικού οίκου RM-print ο οποίος κατασκευάζει αυτόματες και ημιαυτόματες επίπεδες μηχανές μεταξοτυπίας, φούρνους αέρα, UV, infrared κ.α.

Kiwo: Emulsion, χημικά, καθαριστικά, κόλλες τυπώματος.
SaatiPrint: Γάζες μεταξοτυπίας.
Sefar: Γάζες μεταξοτυπίας.
Cartongraf: Αυτοκόλλητα βινύλια μεταξοτυπίας-επιγραφοποιίας.
Arconvert: Αυτοκόλλητα βινύλια μεταξοτυπίας.
Magnet: Μαγνήτης ρολό.
Siser: Υλικά θερμομεταφοράς (flex – digital)
Shockline: Υλικά θερμομεταφοράς
Siliconi Commerciali: Κόλλες spray
Promattex: Πρέσες – υλικά θερμομεταφοράς.
Abifor: Κόλλα θερμομεταφοράς.
Mugen seiki: Ταμπονομηχανές.

Επίσης εισάγει και εμπορεύεται emulsion, καθαριστικά, filler, σπάτουλες, τελάρα glitter, foil και άλλα βοηθητικά υλικά και αναλώσιμα, ενώ παρέχει κάλυψη για εμφάνιση και τέντωμα τελάρων.κάλυψη για εμφάνιση και τέντωμα τελάρων.

Διέυθυνση: Νευροκοπίου 5 - Βοτανικός 118 55 Αθήνα
Τηλέφωνο.: 210.34.13.346 & 210.34.13.347 - Fax: 210.34.27.693